';
Gigasnel internet
nu aan te vragenin Kralingen

Goed nieuws. Rotterdam kan zich nu aanmelden voor internet over glasvezel bij Hollands Glas. De aanleg van het netwerk in delen van de stad gaat door en zodra de vergunningen rond zijn, starten de graafwerkzaamheden.

Image module
Maximale snelheid
Bij Hollands Glas krijg je standaard de maximale snelheid die er beschikbaar is op het netwerk. In Rotterdam Kralingen is dat dus 1 Gbps zowel down- als upload. Dat is 1000 Mbps! Meer heb je niet nodig!
Lage kosten
Bij ons krijg je geen emailadressen, antiviruspakketten, niet gebruikte telefonie-abonnementen of andere services. Deze heb je waarschijnlijk al ergens anders geregeld, dus waarom zou je er nog voor betalen?

Hollands Glas in Kralingen

Hollands Glas levert in Rotterdam glasvezelinternet van eigen bodem, zonder verdere poespas. Gewoon ongelooflijk snel internet met een snelheid van 1 Gbps. En jij bepaalt zelf wat je daarmee doet. Of je eindeloos gaat Netflixen, Youtuben, gamen of het gewoon voor de dagelijkse dingen gebruikt, wij zorgen ervoor dat je niets tekortkomt.

Je betaalt maandelijks € 44,50 voor je abonnement. Hiervoor krijg je een internetverbinding met 1 Gbps (1.000 Mbps) download- en uploadsnelheid. De eenmalige kosten zijn €25,- voor het activeren van je abonnement en je betaalt een borg van €50,- voor het modem.

Het glasvezelnetwerk in Rotterdam wordt aangelegd door L2Fiber. Zij heeft zich ten doel gesteld glasvezelkabels in heel Rotterdam aan te leggen. De organisatie wil in eerste instantie 12.000 woningen in Kralingen-west van glasvezel voorzien om daarna uit te breiden naar de rest van de stad. Hollands Glas is een van de aanbieders die internet mag aanbieden over dit netwerk.

Image module
Maandelijks opzegbaar
Hollands Glas houdt het graag makkelijk. Bij ons heb je dan ook geen lokkertjes om je aan lange en dure contracten te binden. Je kan maandelijks opzeggen, direct vanaf het begin. Dus waarom zou je het niet proberen?
Kies je eigen apparatuur
Je krijgt van ons het benodigde modem voor je verbinding in bruikleen. Alles wat je daarna wilt, kun je helemaal zelf inrichten. Voor een draadloos netwerk ben je dus ook niet gebonden aan een bepaalde Wifi router. Je koopt gewoon zelf wat voor jouw situatie het beste is.
Van eigen bodem
Hollands Glas is een Nederlandse onderneming, gevestigd in Rotterdam. Je vindt ons op lokale netwerken waar de bandbreedte groot is en de tarieven redelijk.

Bestelformulier Hollands Glas Rotterdam

Bestelformulier Hollands Glas Rotterdam

De activeringskosten bedragen eenmalig €25,- en je betaalt een borg van €50,- voor het modem
Laat leeg indien je zo snel mogelijk wenst. In voorkomende gevallen zijn we afhankelijk van de bouwplanning.

Betalingsgegevens

Veelgestelde vragen

Als je toch een televisieabonnement wilt, kun je gewoon bij Ziggo je televisieabonnement afsluiten of aanhouden.

Bij je Hollands Glas abonnement krijg je een modem. Hierop kun je direct een UTP-kabel aansluiten voor je internetverbinding of een eigen draadloze router voor je Wifi-netwerk.

Hollands Glas is een Nederlandse onderneming, gevestigd in Rotterdam. Je vindt ons op lokale netwerken waar de bandbreedte groot is en de tarieven redelijk.

Als de aanleg gereed is en je verbinding opgeleverd, gaat ook je bestelde dienst in. Je betaalt zodra je verbinding actief is. Je abonnement bij Hollands Glas is maandelijks opzegbaar, ook gedurende het eerste jaar. Je kunt dus opzeggen wanneer je wilt.

L2Fiber heeft besloten alle huishoudens van in eerste instantie Kralingen West van een glasvezelaansluiting te voorzien. De voorbereidingen zijn in volle gang en zodra er een planning bekend is zullen we dat hier melden.

Over Hollands Glas

Hollands Glas is een no-nonense provider

gevestigd in Rotterdam en levert

gigasnel glasvezelinternet van eigen bodem.

 

Hollands Glas

Fairoaksbaan 70

3045 AS Rotterdam

010 7603360