';

Gigasnel internet, nu ook in Holland Park

Goed nieuws. Bewoners van Holland Park kunnen zich nu aanmelden voor internet over glasvezel bij Hollands Glas. Een supersnelle verbinding over het netwerk van DiemenGlas.

Image module
Maximale snelheid
Bij Hollands Glas krijg je standaard de maximale snelheid die er beschikbaar is op het netwerk. Op Holland Park in Diemen is dat dus 1 Gbps zowel down- als upload. Dat is 1000 Mbps! Meer heb je niet nodig!
Lage kosten
Bij ons krijg je geen emailadressen, antiviruspakketten, niet gebruikte telefonie-abonnementen of andere services. Deze heb je waarschijnlijk al ergens anders geregeld, dus waarom zou je er nog voor betalen?

Hollands Glas op Holland Park Diemen

Hollands Glas levert op Holland Park in Diemen glasvezelinternet van eigen bodem, zonder verdere poespas. Gewoon ongelooflijk snel internet met een snelheid van 1 Gbps. En jij bepaalt zelf wat je daarmee doet. Of je eindeloos gaat Netflixen, Youtuben, gamen of het gewoon voor de dagelijkse dingen gebruikt, wij zorgen ervoor dat je niets tekortkomt.

Je betaalt maandelijks € 44,50 voor je abonnement. Hiervoor krijg je een internetverbinding met 1 Gbps (1.000 Mbps) download- en uploadsnelheid. De eenmalige kosten zijn €25,- voor het activeren van je abonnement en je betaalt een borg van €50,- voor het modem.

Het glasvezelnetwerk is aangelegd door DiemenGlas. Zij vond dat er op Holland Park naast de naast de gevestigde netwerken een eigen onafhankelijk glasvezelnetwerk moest komen te liggen. Hierop krijgen diverse kleinere providers de kans om internet, telefonie en TV aan te bieden tegen uiterst scherpe tarieven.

Image module
Maandelijks opzegbaar
Hollands Glas houdt het graag makkelijk. Bij ons heb je dan ook geen lokkertjes om je aan lange en dure contracten te binden. Je kan maandelijks opzeggen, direct vanaf het begin. Dus waarom zou je het niet proberen?
Kies je eigen apparatuur
Je krijgt van ons het benodigde modem voor je verbinding in bruikleen. Alles wat je daarna wilt, kun je helemaal zelf inrichten. Voor een draadloos netwerk ben je dus ook niet gebonden aan een bepaalde Wifi router. Je koopt gewoon zelf wat voor jouw situatie het beste is.
Van eigen bodem
Hollands Glas is een puur Nederlandse onderneming. Je vindt ons op lokale netwerken waar de bandbreedte groot is en de tarieven redelijk.

Bestelformulier Hollands Glas Diemen

Bestelformulier Hollands Glas Diemen

De activeringskosten bedragen eenmalig €25,- en je betaalt een borg van €50,- voor het modem
Laat leeg indien je zo snel mogelijk wenst. In voorkomende gevallen zijn we afhankelijk van de bouwplanning.

Betalingsgegevens

Veelgestelde vragen

Als je toch een televisieabonnement wilt, kun je gewoon bij Ziggo je televisieabonnement afsluiten of aanhouden.

Bij je Hollands Glas abonnement krijg je een modem. Hierop kun je direct een UTP-kabel aansluiten voor je internetverbinding of een eigen draadloze router voor je Wifi-netwerk.

Hollands Glas is een Nederlandse onderneming, gevestigd in Rotterdam. Je vindt ons op lokale netwerken waar de bandbreedte groot is en de tarieven redelijk.

Je abonnement bij Hollands Glas is maandelijks opzegbaar, ook gedurende het eerste jaar. Je kunt dus opzeggen wanneer je wilt.

Iedere woning is bij oplevering al voorzien van een aansluiting op het glasvezelnetwerk van DiemenGlas. Als je een abonnement afsluit bij Hollands Glas maken we een afspraak dat onze monteur langskomt om het modem te activeren. Je verbinding is dan ook direct geactiveerd.

Over Hollands Glas

Hollands Glas is een no-nonense provider

gevestigd in Rotterdam en levert

gigasnel glasvezelinternet van eigen bodem.

 

Hollands Glas

Fairoaksbaan 70

3045 AS Rotterdam

010 7603360